Duminica 28 Aprilie

Petrolul - U Cluj este primul meci al zilei în SuperLigă. Toni Petrea: „Obiectivul este o clasare mult mai bună decât sezonul trecut”


Petrolul - U Cluj deschide ziua de SuperLigă. Duelul va începe la ora 18:30 și va fi televizat de DigiSport 1, PrimaSport 1 și OrangeSport 1.

Ultima dată când cele două echipe s-au confruntat a fost în ediția trecută a Superligii României. În sezonul regulat, 'U' Cluj a pierdut de două ori. 0-1 pe „Cluj-Arena” și 0-2 pe „Ilia Oană”. În play-out-ul competiției, clujenii s-au impus cu 2-0 la Ploiești.

Obiectivul este o clasare mult mai bună decât sezonul trecut, eu vreau să încercăm să atingem play-off-ul. Bineînțeles că este realizabil. Contează ca jucătorii să înțeleagă să-și dorească mai mult, au dovedit că pot. Ține de dorință, de atitudine și de caracter”, spunea Toni Petrea la începutul lunii iunie, după ce a preluat-o pe „U” Cluj.

Pregătirea de vară nu a mers bine pentru niciuna dintre cele două echipe. Nici ploieștenii, nici clujenii nu au obținut vreo victorie în duelurile amicale cu formații din străinătate. Parcursul celor două în această vară este identic: 3 înfrângeri, două egaluri.

Foto: FC Universitatea Cluj

Comentarii Facebook