CFR Cluj a debutat cu o victorie în noul sezon al SuperLigii. Mandorlini cere întăriri: „Avem de reflectat”


CFR Cluj a debutat cu o victorie în noul sezon al SuperLigii, scor 2-0 pe teren propriu împotriva nou promovatei Poli Iași. Cu toate acestea, antrenorul Andrea Mandorlini nu este mulțumit de situația lotului. Tehnicianul cere întăriri după prima victorie a sezonului.

Fără Nana Boateng, Simone Scuffet, Yuri și Burcă, toți vânduți în străinătate, fosta campioană a României a făcut o figură frumoasă în primul meci din acest an.

La finalul partidei cu Poli Iași, antrenorul Andrea Mandorlini s-a declarat bucuros de victorie, dar îngrijorat de situația jucătorilor săi.

Suntem fericiți că am reușit să câștigăm o partidă dificilă. E important pentru moralul nostru că am câștigat. E bine așa.

Avem de reflectat la ceea ce se va întâmpla. Cred că ar trebui să mai vină câțiva jucători. Mogoș a intrat la 30% din capacitatea lui.

Știam că azi e un meci dificil. Am avut și un pic noroc, cu decizia VAR-ului din începutulul meciului. Nu a fost rău la cum am jucat.

Eu ca antrenor și echipa trebuie să facem totul. Am fi avut nevoie de jucătorii care sunt accidentați. Sunt multe probleme înaintea acestei duble (n.r. cu Adana, în Conference League)”, a anunțat Andrea Mandorlini, conform DigiSport.

Comentarii Facebook