Peste 5000 de clujeni au ieșit în stradă pentru ”U” Cluj: Echipa nu va dispărea atât timp cât suporterii sunt aici FOTO/VIDEO



Peste 5.000 de suporteri ai Universității Cluj au ieșit în stradă, în Piața Unirii, joi după-amiaza, pentru a-și susține echipa de suflet, care se confruntă cu grave probleme financiare.

 

Unul dintre liderii galeriei ”U” a spus că aceasta este o echipă cu suflet românesc și atâta timp cât suporterii vor fi aici, nu va putea să dispară. Acesta a făcut apel și la autorități pentru a se implica în salvarea formației clujene.


După ora 18.00, suporterii au pornit în marșul anunțat de câteva săptămâni.  Tot mai mulți suporteri și-au făcut apariția, iar ”U”-iștilor li s-au alăturat și o galerie a echipei Dinamo, înfrățită cu galeria ”U”, pentru a-și arăta susținerea. Inițial, în Piața Unirii erau adunați circa 1.500 de suporteri, dar la pornirea în marș numărul a crescut.

 

 

Marșul a fost unul exemplar. Unul dintre suporteri a aruncat cu o petardă pe Bulevardul Eroilor, însă liderii galeriei au făcut apel la participanți de a nu mai folosi petarde și să nu facă scandal, pentru că nu de asta s-au strâns.

 

Până la ora 18.30, s-a ajuns la cifra de 3.000 de suporteri. Jandarmeria Cluj a anunțat, la ora 19.30, că la marș participă circa 5.000 de suporteri.

 

Marșul a trecut pe lângă Prefectura Cluj și continuat spre Primăria Cluj-Napoca, de unde suporterii au pornit spre Piața Unirii, punctul final al evenimentului.

Comentarii Facebook