Periplu prin Ardeal! U Cluj joaca "acasa" si la Bistrita

Universitatea Cluj a renuntat sa mai joace la Alba Iulia si a anuntat ca urmatorul meci de pe teren propriu il va disputa pe terenul Gloriei Bistrita.

 

Dupa ce a jucat intregul tur pe stadionul Cetate din Alba Iulia, "studentii" disputa in retur meciurile de acasa pe trei stadioane. Prima partida a returului, cea cu FC Brasov, s-a jucat pe stadionul din Alba Iulia. Meciul s-a terminat la egalitate, 1-1, dar conducerea Universitatii a fost nemultumita de starea gazonului.

 

Conducerea clubului clujean a ajuns la o intelegere cu cei de la Gaz Metan Medias, pentru ca meciurile de pe teren propriu sa se joace la Medias. Intelegerea este insa valabila numai din etapa a XXIII-a, in care clujenii joaca impotriva echipei Dinamo Bucuresti.

 

Ca sa nu ajunga din nou la Alba Iulia, conducerea clubului a ajuns la o alta intelegere cu Gloria Bistrita pentru meciul din etapa a XXI-a. "Universitatea Cluj va sustine meciul din etapa a XXI-a, cu Unirea Urziceni, pe terenul Gloriei Bistrita, U Cluj si Gloria ajungand la un acord in ceea ce priveste inchirierea stadionului pentru jocul respectiv. Meciul se va disputa sambata, 12 martie, cu incepere de la ora 14.00", se precizeaza intr-un anunt postat pe site-ul oficial al Universitatii Cluj.

 

Vezi si

U Cluj se muta la Medias!

Comentarii Facebook