Pe ce jucător de la CFR Cluj l-a lăsat Becali să-i scape printre degete? Patronul FCSB suferă mult după acesta: „Zici că e Maradona”


Gigi Becali a recunoscut care este unul dintre cele mai mari regrete ale vieții sale de patron la FCSB. A avut în mână un jucător fabulos, pe care îl compară cu Maradona, însă a ascultat de sfaturile altora și nu l-a adus la echipă. Acesta a ajuns însă la marea rivală, unde și-a arătat cu adevărat clasa.

Marele regret al lui Gigi Becali: „Ar fi adus 4 titluri în Liga 1”

Gigi Becali este foarte fericit după derby-ul de duminică de pe Arena Națională, când FCSB a trecut în forță de Universitatea Craiova, cu scorul de 4-1.

Patronul FCSB a povestit ce fotbalist e deja considerat un transfer reușit, din punctul său de vedere, dar și care este marele său regret: în 2012, putea aduce la FCSB un jucător care „ar fi adus 4 titluri în Liga 1”. În schimb, l-a suflat marea rivală, CFR Cluj.

Transferul reușit este mijlocașul Andrei Cordea, care a marcat deja două goluri pentru FCSB, iar marele regret este unul dintre cei mai importanți jucători de la CFR Cluj, Ciprian Deac, pe care Gigi Becali îl compară cu Maradona.

Să îl las pe Șumudică să se laude singur? Dacă l-am văzut pe Cordea, înseamnă că sunt bun! Eu l-am văzut. Am zis că îl iau. Doamne ferește, nu mi l-a propus nimeni!

Am făcut o greșeală acum câțiva ani. Dacă nu o făceam, acum aveam 4 campionate. Deac m-a sunat, când a venit din Germania, că vrea 5.000 de euro pe lună. Mi-a zis cineva că e terminat.

Dacă îl luam atunci, aveam 4 campionate acum. El i-a făcut campioni. Zici că e Maradona, dă gol, dă pase de gol. De atunci am zis că fac doar ce vreau eu.

Întreb, dar doar consultativ. Dacă și persoanele pe care le întreb zic tot la fel, îmi dă un curaj mai mare. Nimeni nu m-a încurajat cu Cordea. Cum face Dumnezeu, am intrat la Clinceni și pentru că trebuia să îmi scot banii, i-am luat pe Șut și Cordea. Pe ăștia zic că iau 35 de milioane de euro.

A fost pandemie până acum și am vândut în condițiile în care nu am avut performanță, nici cu echipa de club, nici cu naționala”, a declarat Gigi Becali la Digisport.ro.


Comentarii Facebook