Pazkany a încasat un milion de euro după ce SPULBERAT BRAGA! De ce se simte urmărit de GHINION

 

Aprad Paszkany este mai bogat cu un milion de euro după victoria de la Braga, dar acuză că îl urmărește ghinionul.

 

Nu am fost la meci, este o superstiţie, nu merg în deplasări. Am câştigat încă un milion de euro, dar este ultimul gând pe care îl am acum. Am spus înaintea meciului că mergem să câştigăm la Braga. CFR a fost din punct de vedere tactic de nota 9, ca să nu zic de 10!”, a declarat Paszkany la Digi Sport.

 

Nu a fost ziua cea bună a lui Kapetanos, dar orice victorie este adusă de munca echipei. Mă bucur foarte mult pentru Bastos. A avut un aport foarte important. Cele doua goluri marcate cu Braga sunt o încununare a muncii lui. Bastos este un jucător pe care trebuie să ştii să îl gestionezi ca antrenor. Bastos nu a avut posibilitatea să mă enerveze, că nu petrec timpul cu ei la antrenamente”, a continuat patronul CFR-ului.

 

Din păcate, accidentările se ţin scai de noi. Deac, Sare, Valente, Ronny. Sougou este la secţia de neuro, dar sperăm să fie totul bine. Mă gândesc la meciul cu Pandurii, nu la cel cu Manchester. Singura problemă este că nu mai avem jucători. Felgueiras a avut seara carierei, dar îmi doresc să fie la fel şi la meciurile care urmează”, a mai precizat Paszkany.

 

BRAGA - CFR Cluj - REZUMAT VIDEO / 0-2 Bastos a reușit dubla

Comentarii Facebook