Paszkany s-a săturat și PLEACĂ din România, după ce își VINDE averea. UNDE se va stabili și CÂT e totul de REAL?

 

Arpad Paszkany a anunțat că va pleca din România, după ce își va vinde toate afacerile scoase la vânzare.

 

El s-ar putea stabili în Dubai, o destinație unde se învârt foarte mulți bani și unde afacerile se mișcă mult mai repede. 

 

Nu stiu de unde ati aflat toate astea, dar le confirm in cea mai mare parte. Tu stii ca, daca nu vreau sa vorbesc despre asta, iti spun, nu te mint. Asa e, Dubai este noua mea destinatie de business, acolo vad potential si deschidere. Acolo, investitiile in imobiliare sunt lichide, in maxim 30 de zile poti sa iti vinzi proiectul, daca vrei sa investesti in altceva. Alte detalii nu doresc sa dau, dar confirm ca lucrurile despre care m-ai intrebat sunt corecte”, a declarat Arpad Paszkany, citat de ziardecluj.ro.

 

Paszkany nu ar fi dispus să renunțe la Sigma Center, stadionul din Gruia și baza de antrenament din spatele Iulius Mall Cluj.

 

Cu toate acestea, chiar și președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat că Paszkany a purtat discuții petru vânzarea bazei CUG, din spatele Iulius Mall, cumpărată de la Iulian Dascălu cu 10.000 de euro.

 

Paszkany vinde acum terenul de antrenament CUG, din spatele Iulius Mall. L-a cumpărat cu 10.000 de euro

 


Declarația lui Paszkany poate fi o tentativă de deviere a atenției publice, mai ales acum când se discută că el ar sta în spatele cumpărării drepturilor de televizare din Liga 1. El este acuzat că ar fi într-un conflict de interese pentru că deține și echipa CFR Cluj.

 

Cum va difuza Paszkany meciurile din Liga 1 pe Look TV? Șmecherie fără margini

-----------------------

UPDATE

 

Arpad Paszkany a explicat tot miercuri cât de reală este mutarea lui din România. 

 

Paszkany: Terenul de la Iulius Mall e de vânzare. PLEACĂ sau NU din România? DISCUȚIE cu boss -ul din Gruia

Comentarii Facebook