Paszkany: Jorge Costa pleaca daca echipa nu-si revine! Vezi ce conditii a impus patronul


Arpad Paszkany a luat foc in urma esecului cu Pandurii Targu Jiu, scor 2-0, si a anuntat ca Jorge Costa va pleca daca nu redreseaza "corabia".

"Este vorba despre o prestatie umilitoare a echipei. Din pacate, jocul echipei nu mi-a placut nici cand am castigat cu Astra si Targu Mures, dar am sperat ca victoriile vor aduce victorii. N-a fost sa fie, iar Pandurii merita sa ne bata cu 3-0", a declarat Paszkany, intr-un interviu acordat prosport.ro.

Patronul i-a acuzat pe unii jucatori ca joaca numai pentru ei si promite masuri. "Pana la jumatatea lui septembrie toata lumea e in evaluare. De la omul care cara tricourile pana la antrenor. Apoi, vom lua decizii. Sa stie toti ca nimeni nu e de neinlocuit! De la mic la mare! Toti sunt vinovati pentru esecurile cu Gaz Metan si Pandurii, nu numai un jucator anume", a mai spus Paszkany.

Finantatorul si-a dat cu parerea si in ceea ce priveste titularizarea noului portar, Fernandes, introdus de Costa in locul lui Nuno Claro. "Daca as urmari 85 la suta din antrenamente, as putea avea o parere pe forma fiecaruia. Totusi, eu as fi mizat pe Minca. S-a vazut ca Fernandes a avut emotii, a fost prea devreme pentru el sa joace titular la CFR", a mai adaugat Arpad Paszkany.

El i-a acuzat pe jucatori ca nu intra in teren cu atitudine de invingatori si nu crede ca echipa nu e inchegata: "Eu asta cu omogenitatea n-o inteleg. Am construit o echipa latina, majoritatea vorbesc aceeasi limba. Asa ca faza, nu omogenitatea, nu merge la mine".

Comentarii Facebook