Paszkany e gata sa renunte la CFR Cluj si vrea sa isi vanda actiunile!


Arpad Paszkany, finantatorul CFR Cluj, a declarat ca ar fi dispus sa renunte la pachetul majoritar pe care il detine la echipa, dar nimeni nu este interesat.

"In fotbal numai finantatorul e batut in cuie. Daca ar veni si altul sa participe as renunta fericit la pachetul majoritar, dar nu vine nimeni", a declarat Paszkany, la gsptv.

Finantatorul a declarat ca in acest moment conteaza campionatul si ca scaunul lui Sorin Cartu este sigur atata timp cat are rezultate.

"Eu va spun la rece. Pe orice antrenor il tin rezultatele, ca Liga Campionilor sa fim seriosi, nu intamplator campioana Romaniei este in urma a patra. Adica ai a patra sansa. Acolo daca vine fiecare si te bate de la 3 -0 in sus nu ai ce comenta. Eu nu pot face altceva decat sa schimb jucatorii, lucru pe care l-am practicat si pana acum si de fiecare data am reusit sa avem rezultate pozitive intr-un termen relativ scurt. Nimic nu este batut in cuie", a mai spus Paszkany.

CFR Cluj a incasat il ultimele doua meciuri, din campionat cu FC Vaslui, si in Liga cu Bayern Munchen, 8 goluri si a inscris 5.

Comentarii Facebook