Paszkany: Ar fi un esec sa nu luam campionatul cu strainii! Cu romanii, Bus si Batin, ne-am clasat pe noua


Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj, sustine ca jucatorii straini au ridicat valoarea campionatului intern si ca numai cu jucatorii romanii Liga 1 s-ar scufunda.

"Ati vazut ce s-a intamplat sezonul trecut cu Bus si Batin si cu restul jucatorilor romani. Ne-am clasat pe noua in Liga 1. Avem 400 de juniori la echipele mici si va spun sincer ca nu putem sa luam pe niciunul sa il aducem la echipa mare, pentru ca nu ar avea nicio sansa. Sunt si jucatori romani talentati, dar numarul lor este insuficient pentru a mentine un campionat la un anumit nivel", a declarat Paszkany, in direct la Digi Sport.

Finantatotul CFR Cluj a mai sus ca in acest an a decis sa ii imprumute oe Bus si Batin la echipe mai slabe din Liga 1 si sa aduca straini. "Am fost nevoiti sa ii imprumutam la echipe mai slabe din Liga 1 si unde sa aiba sansa sa se joace. Noi am ales sa aducem jucatori straini, chiar daca unii au comentat ca sunt liber de contract. Asta nu inseamna ca sunt ieftini, pentru ca e bataie mare pe acesti jucatori si daca nu platesti la club trebuie sa le dai lor bani ca sa vina la tine la echipa", a mai spus Arpad Paszkany.

Seful CFR Cluj a precizat ca daca nu "castigam campionatul va fi un esec pentru noi. Am investit foarte mult si ne asteptam la rezultate".

Comentarii Facebook