Partida FC U Craiova - „U” Cluj se va juca fără spectatori după incidentele de la Sf. Gheorghe


FC U Craiova a decis să joace meciurile fără spectatori, pe termen nedeterminat, din cauza incidentelor de la meciul cu Sepsi. Primul joc la care se vor aplica noile reguli este chiar cel în care craiovenii întâlnesc Universitatea Cluj. Partida se va disputa vineri, de la 20:00.

Având în vedere evenimentele din ultima perioadă prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club;

Luând în calcul amenințările directe cu privire le producerea unor alte evenimente care să conducă la prejudicii grave pentru club,  am luat următoarele hotărâri:

1) Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;

2) Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;

3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.

Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele.”, a transmis FC U Craiova 1948.

Comentarii Facebook