Ovidiu Blag a demisionat de la U Cluj


FC Universitatea Cluj și Ovidiu Blag au semnat, astăzi, acordul de încetare a colaborării privind activitatea de manager general, anunța clubul.

Țin pumnii strânși echipei și le doresc tuturor celor din familia "U" toate cele bune și un sezon care să se termine cu împlinirea visului promovării ”, a spus Ovidiu Blag.

El a fost numit director general la U Cluj in 11 aprilie 2021, dar a fost contestat de fani. Echipa nu a mers bine in campania de pregătiri, iar in interiorul echipei sunt divergențe. 

Ovidiu Blag ar fi cedat presiunii și a invocat că are probleme de sănătate, a precizat o sursă universitară consultată de Știri de Cluj. Acesta nu a putut fi contactat pentru a explica de ce a plecat de la U Cluj.

Sunt șocat că și-a dat demisia. Nu știa că la Univeristatea este greu? Nu te bagi la echipă dacă știi că esti sensibil. Nu îmi pot explica gestul făcut, dar probabil că a cedat și a avut probleme de sănătate”, a precizat sursa citată. 

--------------------

UPDATE

În cursul zilei de marți, 13 iulie, Ovidiu Blag a revenit cu o postare, în care confirmă că a demisionat din cauza epuizării.

Când un om obosește, atunci e bine să fie înțeles (am fost înțeles de conducerea clubului, sper să înțeleagă toată lumea). Am obosit foarte tare și nu aș mai fi dat randament. Mi-am dorit să ajung la U, iar acum mi-am dat seama că trebuie să mă opresc pentru că sănătatea e totuși pe primul plan. Până la urmă oamenii vin și pleacă, rămâne doar dragostea pentru U.  Haide „U”!”, a transmis acesta. 

Comentarii Facebook