Omul lui Gigi Becali va judeca la LPF cazul U Cluj - CFR Cluj? Vezi cine e Valentin Epure


Meciul suspendat de arbitrul Alexandru Tudor va fi judecat astazi la LPF de Valentin Epure, omul care a schimbat o decizie in 2008 in favoarea lui Gigi Becali si a Stelei.

 

Comisia de Disciplina a LPF va da un verdict in privinta meciului U Cluj - CFR, suspendat de Tudor in minutul 27, la scorul de 0-1. Surpriza vine insa din partea celui ce prezideaza si ce are cel mai greu cuvint in forul care a inceput de ieri lucrarile la acest caz si care azi va anunta decizia.

 

Valentin Epure a facut parte, in 2008, din Curtea de Arbitraj pentru Fotbal si a schimbat decizia dictata impotriva Stelei si a lui Gigi Becali in "cazul Valiza". Epure si Daniel Florea au fost demisi din Comitetul Executiv pentru "incalcare flagranta a regulamentelor".

In 2008, Steaua a fost depunctata cu 7 puncte si Gigi Becali suspendat pe doi ani si pus sa plateasca o amenda de 200.000 de euro. Valentin Epure si Daniel Florea, un alt membru al Comisiei de Arbitraj pentu Fotbal, au schimbat sanctiunile si Steaua a scapat fara niciun punct penalizare.

Comitetul Eexcutiv al FRF i-a dat afara pe cei doi, in urma unei anchete.

 

Componenta Comisiei de Disciplina


Presedinte: Valentin Epure
Vicepresedinte: Florin Gâtejan
Membru: Mircea Mediseanu
Membru: Renato Chiritoiu
Membru: Teodor Coblisan

 

U Cluj - amenda de 20.000 de lei pentru incidentele de la meciul cu CFR Cluj. Batausii lui Cadu, interzisi un an de pe stadioane

Comentarii Facebook