Olimpia Cluj a adus patru junioare de viitor la echipă

 

După ce le-a transferat în vară pe jucătoarele Lidia Havriștiuc, Roxana Dinescu, Marta David și Beatrice Tărășilă, Olimpia a transferat acum și patru junioare, care au venit la Cluj pentru a se alătura familiei ”olimpicelor”.

 

Este vorba de Rotilă Antonia (03.01.2004, Comarnic), Borcean Bianca (01.04.2002, Oravița), Negrea Flaviana (02.05.2001, Dragutești-Rovinari) și Bularcă Denisa (30.04.2001, Brașov).

 

Cele patru tinere jucătoare se află în fața ”primei legitimări” la un club de fotbal feminin din România și au fost aduse la Cluj-Napoca pentru a crește valoric Centrul de junioare al clubului și pentru a reuși să ne menținem supremația în topul ”Campionatului de Tineret”, acolo unde Olimpia Cluj a câștigat titlul de ”Campioana Națională” în ediția 2014-2015.

 

Formarea și creșterea tinerelor jucătoare ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare club de fotbal feminin din România. Olimpia Cluj va continua drumul spre atingerea obiectivului, acela de a avea la sfârșitul anului 2016 peste 200 de jucătoare legitimate, iar pentru acest lucru suntem într-o neîntreruptă căutare și descoperire de fete tinere, dornice să joace fotbal, indiferent de regiunea de unde provin”, spune Alin Cioban, Președintele Executiv al clubului Olimpia UT Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook