Oficialii CFR, chemați la Comisia de Disciplină, după declarațiile tranșante la adresa arbitrajului în meciul cu Rapid


Oficialii campioanei sunt chemați la Comisia de Disciplină după meciul cu Rapid! Neluţu Varga şi Cristi Balaj, patronul, respectiv preşedintele CFR-ului, vor ajunge în fața Comisiei de Disciplină şi Etică din cauza acuzaţiilor lansate în spaţiul public după meciul Rapid - CFR 2-1, partidă la finalul căreia oficialii campioanei au criticat dur arbitrajul lui Cătălin Popa.

Vă informăm faptul că secretarul general al FRF, conform statutului, a decis să sesizeze Comisia de Disciplină şi Etică a FRF ca urmare a declaraţiilor domnilor Cristian Balaj şi Nelu Varga de după partida FC Rapid 1923 – CFR 1907 Cluj", se arată în răspunsul oferit de FRF la solicitarea Prima Sport de a răspunde acuzaţiilor lansate în spaţiul public de Neluţu Varga şi Cristi Balaj.

Cristi Balaj a prezentat un montaj, în direct la Fotbal Show, prin care a încercat să demonstreze că arbitrul Cătălin Popa a luat patru decizii greşite în derby-ul Rapid - CFR, 2-1, toate împotriva campioanei României. Oficialul echipei din Gruia a ajuns la concluzia că Popa a dat dovadă de rea intenție şi a cerut intervenţia organelor abilitate.

În urma acestor declarații, cei doi oficiali ai clubului din Gruia au fost chemați în fața Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF pentru a explica afirmațiile făcute după meci.

Comentarii Facebook