Ofertă de milioane pentru Dan Petrescu, după înfrângerea în fața AS Roma


Dan petrescu a anunțat recent că vrea să plece de la CFR CLuj după partida cu AS Roma, pe care a pierdut-o joi seară cu 5-0, iar acum acesta se pare că deja a găsit o potențială echipă dispusă să-i plătească clauza de reziliere lui Petrescu. 

Astfel, Fanatik anunță că Al Nasr Riad și Dan Petrescu se vor întâlni în zilele următoare pentru a negocia o eventuală mutare a antrenorul în Arabia Saudită.

După eșecul cu AS Roma, Dan Petrescu a părut destul de absent la flash-interviu, unde a spus că lista UEFA este foarte subțire, motiv pentru care CFR nu are șanse să ajungă în primăvara europeană: "Dacă mai facem vreun rezultat pozitiv, va fi un miracol. Nu avem cum să facem nimic. Important e să nu pierdem duminică.

Nu văd ce putem face în viitor, jucătorii pe care vrem să îi luăm sunt liberi de contract, n-au jucat fotbal de trei luni. Am avertizat că nu am jucători, asta s-a văzut la meciul de astăzi", a spus Dan Petrescu, după 0-5 cu AS Roma.

Conform sursei citate, Dan Petrescu este ademenit de Al Nasr cu un salariu anual de 2.5 milioane de euro. Mai mult decât atât, clauza de reziliere a "Bursucului" s-ar ridicat la numai 500.000 de euro, iar arabii sunt gata să o achite.

Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în 2022. Petrescu se află la al doilea mandat la CFR Cluj: iunie 2017 - iunie 2018 și din martie 2019 până în prezent, iar de fiecare dată când a fosy sub comanda sa, echipa din Gruia a câștigat titlul în Liga 1.

Comentarii Facebook