Octavian Belu a renunţat la gimnastică. Vezi cu ce se ocupă acum!

 

Octavian Bellu a fost numit în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional pentru Sport, după ce contractul de antrenor al lotului naţional de gimnastică i-a expirat.

Potrivit Gazeta Sporturilor Octavian Bellu îşi va stabili săptămâna viitoare întreaga echipă de conducere. O altă iniţiativă este legată de obiectivele CNS, adică reluarea Daciadei, o iniţiativă a premierului Victor Ponta, scrie realitatea.net

Odată cu înfinţarea CNS, Octavian Bellu are în plan implicarea mai multor ministere pentru a salva sportul românesc. Sunt vizate ministerul sănătăţii, de interne, de externe, cel al culturii, al educaţiei, al dezvoltării şi chiar al apărării.

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret împreună cu Consiliului Naţional pentru Sport au purtat o discuţie zilele trecute cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, pentru înfinţarea unui centru de ajutor social pentru sportivii de mare performanţă pe care i-a avut România, şi care acum au mari probleme de sănătate. În plus, aceştia îşi doresc acordarea de asigurări sociale pentru sportivi.

Comentarii Facebook