O atletă româncă s-a aruncat de la etaj. Elena Mirela Lavric suferea din dragoste

 

Elena Mirela Lavric nu a mai suportat gândul că iubitul ei a părăsit-o și s-a atuncat de la balconul apartamentului. Martor a fost chiar bărbatul de care sportiva este îndragostită nebunește.

 

Cei doi s-au despărțit, iar Elena nu a suportat acest lucru. 

 

Potrivit bzi.ro, atleta, din Vaslui, a avut rezultate foarte bune la mai multe concursuri internaționale. A obținut medalii de aur și în acest an la concursuri din Franța și a reprezentat România și la Jocurile Olimpice din 2012.

 

Luni seara, a aflat că fostul ei iubit nu doreste sa se impace cu ea. ”A venit din localitatea Vaslui la Iasi, pe strada Vasile Lupu, cu autoturismul personal, pentru a-si vizita fostul iubit. Erau certati si spera sa se impace. In urma unei crize de gelozie s-a aruncat de la balcon, de la o inaltime de aproximativ trei metri si jumatate”, au precizat, pentru bzi.ro, surse din cadrul anchetei.

 

Ea a profitat ca geamul de la balcon era deschis si s-a aruncat in gol de la etajul 1. S-a ridicat singura in picioare si a mers cativa metri, pana la autoturism, dupa care a lesinat. 

 

Sportiva a fost transportată la spital, dar rănile nu au fost grave, din fericire.

 

Elena Mirela Lavric are 22 de ani şi este multiplă campioană europeană de tineret, la atletism, la proba de 800 de metri şi campioană mondială de tineret, la aceeaşi probă. Tânăra a fost una dintre sportivele care au reprezentat România la Jocurile Olimpice din 2012, iar anul acesta a fost medaliată cu aur la Jocurile Francofoniei, la probele de 800 de metri şi la ştafeta de 4x400 de metri.

 

Comentarii Facebook