„Nu aș vrea să le dăm ocazia să se bucure la finalul partidei”. Eugen Neagoe, optimist înainte de un nou derby cu CFR Cluj


După „examenul” cu CFR din Cupă, „U” Cluj întâlnește din nou campioana în Liga 1. „U” a remizat cu rivala locală, în grupele Cupei României, scor 1-1. Duminică însă urmează o nouă confruntare în campionat, iar gândul jucătorilor se duce la acel meci. Tehnicianul Universității Cluj se arată optimist în legătură cu meciul de duminică.

Eugen Neagoe este optimist, așteaptă un joc spectaculos și speră că la final alb-negrii vor ieși învingători de pe teren.

Chiar dacă a fost un joc în Cupă, consider că a fost prima repriză împotriva CFR-ului. Ne așteaptă duminică repriza a doua, un joc la fel de important. Cred că puteam să obținem mai mult ieri, dar deja e istorie. Mi-aș dori ca duminică să obținem victoria, cele trei puncte ne vor fi de mare ajutor. Sper ca jucătorii să fie apți din punct de vedere medical, în mare lucrurile sunt în regulă.

Sper să fie la fel de mulți suporteri. Atmosfera va fi la fel, dacă nu chiar mai frumoasă decât la meciul de Cupă. Sper să decurgă jocul normal, să fie un joc spectaculos, să marcăm mai multe goluri decât CFR, iar în tribună să nu fie evenimente. Mi-aș dori ca suporterii să fie alături de noi, ne dau o viteză în plus.

Încercăm la fiecare partidă să pregătim ceva nou, să surprindem adversarul. Ne dorim să surprindem și duminică, rămâne de văzut dacă vom fi reuși și dacă băieții vor putea să pună în practică ceea ce discutăm.

Sunt convins că vor să meargă mai departe în cupele europene, dar sunt la fel de convins că și duminică își doresc să câștige. Nu aș vrea să le dăm ocazia să se bucure la finalul partidei", a declarat Eugen Neagoe astăzi, la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR. 

Comentarii Facebook