Noul patron al CFR Cluj, Marian Băgăcean, îl vrea pe Dan Petrescu antrenor

 

Bogdan Mara, care va face parte din conducerea CFR Cluj în sezonul viitor, a dezvăluit că Vasile Miriuță a fost demis, iar în locul lui ar veni Dan Petrescu.

 

Mara a spus că noul patron din Gruia, Marian Băgăcean, vrea ca echipa să aibă un nume greu pe bancă: ”Sunt discuţii avansate, dar într-o proporţie mare ne vom înţelege cu Petrescu să vină la CFR pentru următoarele sezoane. Noul patron, odată cu ieşirea din insolvenţă, şi-a dorit altceva. Vasile Miriuţă, căruia îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru echipă, este încă sub contract, pentru că totul s-a petrecut foarte repede.

 

Dar noul patron şi-a dorit un nou antrenor cu experienţă la acest nivel mult mai mare decât are Vasile, şi-a dorit un antrenor care a câştigat campionatul, plus că nu ai în fiecare zi şansa de a-l prinde pe Dan Petrescu liber de contract şi disponibil să vină la echipa ta, mai ales în România. Nu va fi doar o lovitură de imagine, ci şi una pentru valoarea lui ca antrenor”, a spus Mara, la Digi Sport.

 

Întrebat despre obiectivul fixat lui Dan Petrescu, Mara a refuzat să indice câştigarea titlului: ”Obiectivul pentru primul sezon va fi acela de a construi o echipă competitivă şi de a ne califica în play-off. Nu vrem să ne grăbim, vrem să construim pas cu pas. Nici dacă-l aduci pe Mourinho şi mulţi jucători nu ai garanţia performanţei de la început”.

Comentarii Facebook