Nouă LOVITURĂ pentru U Cluj! Judecătorii clujeni îngroapă echipa

 

Judecătorii clujeni nu au aprobat planul de reorganizare al U Cluj, urmând ca o nouă înfățișare la Tribunalul Comercial Cluj să aibă loc în 30 mai.

 

U Cluj nu a primit licența de la FRF tocmai pentru că nu are un plan de reorganizare, iar acum oficialii clujeni nu se poat adresa TAS pentru că aprobarea acestui plan a fost din nou amânată.

 

Conducerea încă se luptă să obţină licenţă. Sper ca Tribunalul să aprobe planul de reorganizare. Încă avem speranţă că vom juca la anul în Liga 1”, a spus antrenorul Ionel Ganea înainte de sentința de miercuri, 22 mai.

 

La aflarea veștii că aprobarea planului de reoganizare a fost din nou amânată, administratorul judiciar al echipei, Horia Țiril, a declarat că mai sunt încă speranțe și că în 30 mai speră să fie rezolvate toate problemele, iar planul de reorganizare să fie pregătit pentru TAS.

 

Depunerea actelor la Tribunalul Sportiv de la Lausanne trebuie făcută până în 31 mai, altfel U Cluj va fi retrogradată automat în liga secundă. 

 

Se amână cu o săptămână aprobarea planului pentru ca încă un specialist în insolvență să se pronunțe cu privire la șansele de reușită ale acestui plan de reorganizare. Nu este o veste bună, dar nici rea. Noi am fi dorit să se confirme începând de astăzi. E încă în termen, dar judecătorul ne-a mai solicitat să ne pronunțăm dacă domnul Walter avea drept de vot.

 

Nu scad șansele de formulare a recursului. Domnul judecător a spus că va comunica sentința pe 30 mai. Deci am fi în termen”, a declarat Horia Țiril, administratorul judiciar.

 

În mod normal TAS va trebui să răspundă până în 31 mai. Noi voiam să depunem actele mai repede tocmai pentru ca ei să aibă mai mult timp și să nu trateze cu superficialitate cererea noastră. Să intre în analiza ei și să vadă că spre deosebire de FC Bihor, care a deschis în 2009 procedura și abia în 2011 s-a dus cu planul confirmat la TAS, la noi lucrurile stau diferit. Datoriile din anul anterior ale U Cluj intră sub incidența protecția procedurii de insolvență. Avem un element și o speranță în plus”, a mai spus Horia Țiril.

Comentarii Facebook