Nouă jucători pleacă de la CFR Cluj. Alți 6 au revenit: Batin, Nicoară și Cristi Bud

 

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a anunșat că 8 jucători pleacă de la echipă, după ce le-au expirat contractele, iar un alt contract a fost reziliat.

 

Au fost 8 jucători ale căror contracte s-au terminat, între aceștia sunt Nuno Claro, Nuno Diogo, Panin, Weldon, Kivuvu, Godemeche. De asemenea i-am reziliat contractul lui Celestino, un jucător bun, dar care la noi nu a confirmat.

 

Sunt de asemenea niște reveniri. Jucători pe care i-am împrumutat și care s-au remarcat, au jucat foarte bine, și merită să îi readucem.

 

Este vorba despre Batin, de la Brașov, Nicoară, de la Pandurii, Cristi Bud, de la FC Bihor, și cei doi jucători pe care din Portugalia: Lion și Edimar, care revin.

 

Am adus fundaș, dar și un atacant ganez, care are viteză și a fost și în Spania la Atletico Madrid”, a explicat Iuliu Mureșan.

 

Președintele CFR Cluj a spus că echipa va face prima parte a pregătirii pe plan local. ”Prima parte a pregătirii va fi la Cluj, până în 21. În 22 iunie va mai fi un antrenament dimineața și apoi mergem în Austria până în 13 iulie. Pauza a fost scurtă, astfel că băieții nu au pierdut mult din pregătire. În Austria vom juca 8 partide amicale”, a mai spus Mureșan.

Comentarii Facebook