Nicușor Stanciu, despre colegi: ”Când vii la națională, nu trebuie să faci totul de unul singur!”


După Spania - România 5-0, Nicușor Stanciu a răbufnit la adresa colegilor, dar nu a dat niciun nume. 

Mijlocașul celor de la Slavia Praga a criticat atitudinea jucătorilor de la lot. ”Pentru o calificare, e nevoie de multă muncă și nu de ce am făcut până acum. Dacă nu alergăm 90 de minute și nu ne batem pentru fiecare minge, e greu să ne calificăm, indiferent de adversar. Când vii la națională nu trebuie să faci totul de unul singur. Echipa primează, ea este cea mai importantă. Nu contează cine marchează, cină dă pase de gol, cine driblează.

De acum încolo ne va fi foarte greu cu orice națională, dacă nu vom înțelege asta. Oricât de talentați sau mari dribleuri suntem, dacă nu te sacrifici pentru echipă, nu poți câștiga”, a spus Stanciu, într-un interviu pentru ProTV.

UMILINȚĂ cu Spania în preliminariile Euro 2020, 5-0 fără nicio ripostă - REZUMAT VIDEO

Acesta a pus degetul pe rană și a spus că suntem în ”lumea a treia!”.

E foarte dificil, nu-mi găsesc cuvintele. Indiferent că jucăm cu Spania sau cu orice adversar, 5-0 e un scor foarte mare. Nu mai e nimic de zis. Eu am spus și la conferință, și lumea a râs de mine, că este o diferență mare între noi și ei.

Am zis că nu mai avem un Hagi, un Mutu, care să ia mingea și să rezolve de unul singur și așa este. 

Asta este realitatea! Am ajuns în lumea a treia a fotbalului. Am fost în urna a patra, am plecat cu șansa a patra... Noroc că am tratat cu seriozitate Liga Națiunilor. Acum mai avem o șansă și ar fi păcat să nu profităm de ea.

Au fost zile tensionate la națională în ultimele zile”, a mai spus Stanciu, după înfrângerea catastrofală cu Spania.

Foto: frf.ro


Comentarii Facebook