Niculescu: Trebuie sa ne indeplinim obiectivul! Ar fi pacat sa nu jucam pe Cluj Arena in cupele europene VIDEO


Claudiu Niculescu a declarat la reunirea lotului U Cluj ca noii jucatori, George Galamaz si portarul Mircea Bornescu, vor ajuta echipa.

"Ma bucur ca au venit. Ii stiu foarte bine. Sunt jucatori de mare valoare si cu siguranta si Mircea si George ne vor ajuta foarte mult pentru a ne indeplini obiectivul pe care il avem in acest sezon", a spus Niculescu.

Legat de obiectivul echipei, locurile 1-5, jucatorul a afirmat ca: "Nu ne gandim la asa ceva, sa nu indeplinim obiectivul. Cel putin eu. In general sunt un tip optimist si chiar am speranta ca putem reusi sa facem un retur de exceptie si sa terminam in primele cinci echipe din clasament. Sunt convins ca avem puterea de a face acest lucru. Am mare incredere, pentru ca imi cunosc foarte bine colegii si stiu ca sunt jucatori de valoare cu totii, dar acum ramane sa vedem asta pe teren".

Intrebat despre situatia antrenorului Ionut Badea, jucatorul a afirmat ca: "Normal, este antrenorul nostru. Cu siguranta ca au fost unele probleme la finalul turului, dar acum cred ca am trecut peste ele si acum si noi vrem sa facem tot ceea ce este posibil pentru a ne indeplini obiectivul, pentru ca ar fi pacat sa nu reusim sa jucam pe acest stadion in cupele europene".

 

Vezi imagini de la reunirea lotului U Cluj! Baietii s-au si antrenat pe Cluj Arena VIDEO

Comentarii Facebook