Niculescu nu va juca in primul meci ca antrenor, U Cluj - Pandurii Targu-Jiu


Claudiu Niculescu, antrenorul interimar al U Cluj, a anuntat ca nu va juca in primul sau meci pe banca tehnica, cel de sambata impotriva echipei Pandurii Targu Jiu.

"Nu am emotii inaintea debutului ca antrenor, sunt doar ingrijorat din cauza problemelor pe care le avem in lot. Vom avea un meci foarte greu cu Pandurii, o echipa in mare forma. Nu cred ca voi juca, din mai multe motive. In primul rand e ciudat sa le zic echipa jucatorilor in vestiar, iar cand ajung la compartimentul ofensiv sa anunt: 'joaca Niculescu si inca cineva'. In plus, am o problema medicala, am intrat nerefacut in meciul cu Sportul si mi-a recidivat accidentarea", a declarat Niculescu.

Tehnicianul a afirmat ca a vorbit cu fostii sai antrenori si le-a cerut sfaturi. "Am primit multe telefoane de incurajare din partea prietenilor. Sper sa le multumesc sambata printr-o victorie cu Pandurii. Am vorbit si eu cu fosti antrenori si le-am cerut sfaturi. E normal sa fac asta pentru ca sunt la inceput de drum. Prea multe lucruri nu se pot schimba intr-o saptamana. Am lucrat si tactic, dar si la partea psihica a jucatorilor. Le-am dat mai multe detalii despre echipa adversa, despre felul in care pot fi invinsi, despre atuurile lor. Cei care intra sambata pe teren trebuie sa-si dea viata pe teren. Nu ma sperie adverarul, dar il cunosc foarte bine pe Petre Grigoras si stiu ca e un antrenor foarte bun. Pandurii formeaza o echipa care ataca mult, care pune mare pret pe ofensiva. Va trebui sa fim atenti si bine organizati. Baietii trebuie sa trateze meciul ca si cum ar juca cu CFR Cluj", a mai spus "Clau-gol".

Comentarii Facebook