Niculescu il face praf pe arogantul Cadu, dar nu taxeaza dur gestul de lupte libere al lui Bornescu


Antrenorul U Cluj, Claudiu Niculescu, l-a facut praf pe Ricardo Cadu, dupa ce a sfidat galeria U Cluj si a declansat iadul pe Cluj Arena.

"Era un nimeni in Portugalia si a venit aici sa castige sute de mii de euro, iar Tudor a venit cu lectia invatata, a vrut sa faca pe cineva campion", a tunat Niculescu.

Meciul dintre U si CFR a fost intrerupt in minutul 25 dupa ce jucatorii celor doua echipe s-au luat la bataie.

"Nu pot sa spun mai multe. A fost o bataie generala, nu este normal ce se intampla. Alexandru Tudor a venit cu lectia invatata. Mi-am schimbat total parerea despre acest arbitru. A venit acest mare jucator al CFR-ului, Ricardo Cadu, de care in Portugalia nu stia nimeni si i-a provocacat pe suporterii nostri intentionat. Era un nimeni in Portugalia si vine sa castige sute de mii de euro in Romania. Nu se poate sa faci asa ceva. Nu ma intereseaza ce se va intampla, daca  se va relua meciul altadata sau nu. Bornescu nu trebuia sa raspunda provocarilor, dar trebuie si jucatorii mei intelesi. Sunt dezamagit de ce s-a intamplat in aceasta seara. Alexandru Tudor a vrut sa faca pe cineva campion in seara asta", a spus Claudiu Niculescu la Digi Sport.

 

Bornescu l-a lovit pe Cadu, care sfida galeria U Cluj! VEZI scena filmata din tribuna VIDEO

Maseurul U Cluj l-a lovit cu pumnul pe Ricardo Cadu ! VIDEO

Comentarii Facebook