Niculescu: "Daca jucam cu Brasovul dadeam cinci goluri si castigam cu 5-1" - VIDEO


Claudiu Niculescu, atacantul de la U Cluj, sustine ca nu il deranjeaza faptul ca nu a fost titular in meciul cu FC Brasov, dar a spus, glumind, ca daca juca ar fi inscris cinci goluri.

"Nu m-a deranjat ca nu am fost titular cu Brasovul pentru ca pe mine ma intereseaza interesul acestei echipe, nu interesul personal. Pe primul plan este interesul echipei. Asa a considerat antrenorul la meciul cu Brasovul. E o decizie pe care o respect, nu mai sunt la varsta la care sa ma supar, la care sa ma bosumflu ca stau pe banca de rezerve. Nu stiu daca ar fi fost altul rezultatul cu FC Brasov. Probabil dadeam eu cinci goluri, driblam tot terenul si castigam cu 5-1. Glumesc. Putea sa fie si mai rau daca eram eu in teren. Se putea intampla orice", a spus Niculescu.

Atacantul a mai spus ca vrea sa ramana la U Cluj si dupa acest sezon. "Eu mi-am exprimat de mult timp dorinta de a continua aici si din vara. Este un loc unde ma simt bine si regret numai faptul ca nu am avut rezultate. Domnul Walter a spus ca vom semna prelungirea cu prima ocazie, eu de-abia astept. Viitorul meu se leaga de Universitatea Cluj. Cu siguranta imi voi incheia cariera aici. Ca asta se va intampla la iarna sau in vara viitoare doar eu o sa-mi pot da seama. Vreau sa raman multa vreme aici", a mai precizat atacantul.

Universitatea Cluj joaca luni, 7 martie, de la ora 20.30, echipa FC Vaslui.

 

Citeste si...

U Cluj-FC Brasov 1-1! VEZI golurile VIDEO

Gol Delgado din penalty! U Cluj - FC Brasov 1-0! VIDEO cu toata faza

Pele a faultat si FC Brasov a egalat! Fundasul clujean a gresit nepermis! VIDEO

Comentarii Facebook