Neluțu Varga a transmis numele noului președinte al CFR Cluj: „Va fi președinte cu puteri depline la clubul nostru!”


Neluțu Varga a hotărât! Iată cine va ocupa funcția de președinte la fosta campioană a României.

CFR Cluj vrea să-și revină după ultimele două sezoane în care a trecut pe lângă performanță. Formația din Gruia pregătește deja intens stagiunea viitoare.

„M-am întâlnit cu Dani Coman. A fost o discuţie interesantă şi constructivă. În proporţie de 90%, Dani Coman este noul preşedinte al lui CFR Cluj. Când vorbesc despre preşedinte, vorbesc chiar despre această funcţie.

Dani Coman va fi președinte cu puteri depline la clubul nostru! A mai rămas ca vineri, Dani Coman să aibă o discuție cu Dan Petrescu, să îi explice şi antrenorul nostru cum vede lucrurile și să se pună de acord pe tot ceea ce înseamnă strategia clubului. După această discuție, probabil vom face anunţul oficial că Dani Coman este noul preşedinte al CFR-ului.

Mi l-am dorit pe Dani Coman de mai multe ori, mă bucur că suntem aproape să batem palma. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt ca şi încheiate. Am văzut un Dani Coman ambițios care îşi dorește să facă performanţă şi să îşi arate valoarea pe care o ştim cu toţii.

Pe final de săptămână, vineri probabil, vom face şi anunţul oficial. Dani Coman va fi noul preşedinte al celor de la CFR Cluj. Abia aşteptăm să ne apucăm de treabă.Vreau să readucem CFR-ul acolo unde îi este locul”, a spus Neluţu Varga la fanatik.ro.

Comentarii Facebook