Dani Coman, reacție surprinzătoare după ce Neluțu Varga a anunțat că au bătut deja palma: „Voi mai avea o discuție și cu un alt club”


Dani Coman a oferit o primă reacție după ce patronul CFR Cluj, Neluțu Varga, a declarat că el va fi viitorul președinte al CFR Cluj și au bătut deja palma, urmând să stabilească doar ultimele detalii.

Chiar dacă a recunoscut că oferta feroviarilor este una atractivă, fostul oficial al lui Hermannstadt spune că va lua o hotărâre în următoarele zile, însă, între timp, trebuie să mai discute cu încă un club.

„Am avut o discuție cu Nelu Varga, e adevărat. A fost un dialog interesant. Mă știu de multă vreme cu Neluțu, suntem prieteni. Oferta e clară, dar nu am luat o decizie finală. Voi da un răspuns în perioada următoare.

Voi mai avea o discuție cu el și cu Dan Petrescu la finalul săptămânii. În plus, voi mai avea o discuție și cu un alt club. Nu e vorba de Rapid, cei de acolo nu m-au căutat și nu se pune problema, e vorba și de Nico…

Domnul Varga știe exact ce vrea, pentru el nu există locul doi sau locul trei, ci doar titlul. Vrea să fie campion și doar asta contează. Lucrurile sunt destul de simple și de clare”, a spus Dani Coman, conform Prosport.

Ioan Varga a anunțat în cursul zilei de marți că Dani Coman este ”în proporție de 90%” noul președinte al lui CFR Cluj.

„M-am întâlnit cu Dani Coman. A fost o discuţie interesantă şi constructivă. În proporţie de 90%, Coman este noul preşedinte al lui CFR Cluj. Când vorbesc despre preşedinte, vorbesc chiar despre această funcţie.

Dani Coman va fi preşedinte cu puteri depline la clubul nostru. A mai rămas ca vineri, Dani Coman să aibă o discuţie cu Dan Petrescu, să îi explice şi antrenorul nostru cum vede lucrurile, să se pună de acord pe tot ceea ce înseamnă strategia clubului. După această discuţie, probabil vom face anunţul oficial că Dani Coman este noul preşedinte al CFR-ului. Mi l-am dorit pe Dani Coman de mai multe ori, mă bucur că suntem aproape să batem palma.

Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt ca şi încheiate. Am văzut un Dani Coman ambiţios care îşi doreşte să facă performanţă şi să îşi arate valoarea pe care o ştim cu toţii. Pe final de săptămână, vineri, probabil, vom face şi anunţul oficial”, a spus Varga, pentru Fanatik.ro.

Comentarii Facebook