Duminica 28 Aprilie

Neluțu Sabău a stabilit următorul obiectiv al Universității Cluj: „Trebuie să ne calificăm mai departe în Cupa României”


Universitatea Cluj a câştigat duelul cu FCU Craiova, scor 2-1, din Superliga României. La finalul partidei Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul „Șepcilor roșii” a ținut să-și felicite jucătorii, dar și să vorbească despre următorul obiectiv al „studenților”.

„Este o victorie meritată, muncită. Vreau să-mi felicit jucătorii, am crezut foarte mult în noi. Am fost o echipă disciplinată, foarte scurtă, agresivă, n-am permis adversarului să verticalizeze, să aibă viteză de joc şi să-şi creeze ocazii de gol.

Am controlat prima repriză, am avut situaţii de a majora scorul. Dacă îi luăm individual pe cei de la FCU Craiova, vedem că au o echipă bună. Am reuşit să plecăm de foarte multe ori pe contraatac, dar a lipsit ultima pasă, nu am luat deciziile cele mai potrivite.

Trebuie să câştigăm şi să ne calificăm mai departe în Cupa României. Îmi doresc foarte mult acest lucru şi cred că şi jucătorii vor să mai joace o finală de Cupă. Nu va fi uşor deloc să ne calificăm. Îmi doresc să luăm undeva la 7 puncte (n.r. în ultimele partide din acest an de campionat). Am fi în grafic, am avea un moral bun, am avea o mini-vacanţă frumoasă”, a declarat Ovidiu Sabău.

Comentarii Facebook