Nelu Varga s-a SĂTURAT! Bagă jucătorii și antrenorii CFR Cluj în ședință: Din acest an clubul se va autofinanța!


Nelu Varga, finanțatorul CFR Cluj, face ședință cu echipa pentru că ”nu mai vreau să trăiesc fiecare meci în stres”.

CFR Cluj are ședință mare pentru a securiza titlul

Am trăit foarte greu meciul, cu stomacul în gât. Nu mi-a plăcut nici mie ce am văzut în repriza a doua. Ceva se întâmplă. Cred că este vorba de un blocaj, au căzut psihic, nu-mi dau seama care este problema. Bine că au câștigat totuși meciul. Sper ca această victorie să ne facă să ne revenim”, a spus Nelu Varga.

O să am și eu o ședință cu jucătorii și cu staff -ul tehnic, să vedem care sunt problemele. Dau atâția bani la echipă, am încercat să o fac puternică, asigur cele mai bune condiții, dar nu vreau să mai trăiesc meciurile în asemenea stres. 

Nu am vrut să reacționez la cald, cum făceam înainte, de aceea am lăsat să treacă o zi. Eu am încredere în Dan Petrescu, în jucători, dar trebuie să deblocăm situația. Nu-mi fac griji de titlu, dar nici nu vreau să riscăm. Pentru că avem planuri mari pentru viitor”, a mai spus omul cu banii. 

Varga a mai spus că s-a trezit cu 10 milioane de euro datorie”

Mie îmi spuneau că totul e în regulă, tot dădeam bani, dar n-am știut nimic despre ce se întâmpla, de fapt. Am achitat deja opt, am încercat să țin pasul și cu salariile. Dar nici eu nu sunt sac fără fund! Au fost jucători aduși pe bani mulți, unii nu jucau, apoi am plătit și ca să plece. De aceea am și demarat un audit. 

Nu e vorba de răutate, de răzbunare, dar dacă cineva a greșit, să plătească! Iar jucătorilor le-am promis că până la finalul lunii martie vom ajunge cu salariile la zi. Eu o să mă țin de promisiune, dar și ei trebuie să dea mai mult”, a mai spus Varga.

El crede că CFR Cluj se poate autofinanta chiar din acest an. Când a venit la echipă, acum 5 ani, și-a fixat un termen de 10 ani pentru acest scop, dar acum crede că va ajunge la el mai devreme. ”Eu cred că este posibil chiar din acest an, cu sponsorii pe care îi vom atrage și dacă ajungem în grupele Champions League sau Europa League”.

Neluțu Varga: Am investit 60 de milioane de lei la CFR Cluj

Varga a investit la CFR Cluj 60 de milioane de euro la CFR, în cinci ani. ”Avem un buget, cu salarii, taxe și tot ce înseamnă întreținerea unei echipe, de 1,5 milioane de euro pe lună. Poate că unii jucători au fost supraevaluați. La noi sunt și salarii de 35.000-40.000 de euro. Doar media e de 20.000 de euro. De aceea am și pretenții”, a mai spus patronul CFR Cluj, la GSP.ro.

Comentarii Facebook