Nelu Varga a clarificat situația lui Ermal Kasniqi, jucătorul nedorit de Petrescu la CFR Cluj. Patronul a mai dezvăluit că mai sunt jucători care vor pleca


Nelu Varga, patronul campioanei României, CFR Cluj, a clarificat situația lui Ermal Krasniqi, atacantul din Kosovo care s-a alăturat în iarnă ‘feroviarilor’.

Afaceristul clujean a vorbit despre extrema stângă de 24 de ani a ardelenilor, jucătorul despre care care Dan Petrescu a spus că poate pleca în vară. Krasniqi a venit în iarnă în România, de la FC Ballkani, pentru 200.000 de euro. 

Finanțatorul grupării din Gruia a spus că nu l-a cumpărat pe Krasniqi pentru a-l vinde după numai câteva luni și că sunt șanse ca extrema din Kosovo să joace pentru CFR Cluj și în stagiunea viitoare. 

Nelu Varga a mai precizat că nu mai puțin de șapte jucători ar putea părăsi CFR Cluj în vară. 

Nelu Varga, patron CFR Cluj: „L-am cumpărat pe Ermal Krasniqi ca să ne ajute”

Nelu Varga, patron CFR Cluj: „L-am cumpărat pe Ermal Krasniqi ca să ne ajute” 

„Eu zic că e un jucător foarte talentat, cu un potențial mare, dar cred că mai are nevoie de un timp de adaptare ca să își exprime valoarea. Eu nu l-am cumpărat ca să îl vindem în 3 sau în 5 luni. L-am cumpărat să ne ajute și apoi bineînțeles când va atinge nivelul de apogeul să poată să ajute clubul și profesionist și financiar, atunci îi vom da drumul. Dar până atunci ne ajută pe noi. Poate rămâne la CFR Cluj și sezonul viitor”, a declarat Nelu Varga, potrivit Fanatik

4 goluri a marcat Ermal Krasniqi în tricoul lui CFR Cluj, în 12 meciuri.

Întrebat despre declarațiile date de Gigi Becali, patronul lui FCSB, care spunea că banii sunt mai importanți decât titlurile de campioană, Nelu Varga a replicat: „Gigi Becali are dreptate din punctul lui de vedere, dar noi avem o altă strategie și eu sper ca de la vară încolo clubul să meargă pe profit bun.

Investiția nu am făcut-o ca să recuperez banii în 2-3 ani. Am făcut-o ca să îi recuperez în 8-10 ani. Important e să fie sustenabil clubul și apoi să aducă și beneficii corespunzătoare care să mă satisfacă pe mine personal.

Acum avem oferte pe mai mulți jucători, dar nu am vrut să le dăm drumul, pentru că am vrut să terminăm anul cu beneficiile sportive corespunzătoare. Vrem să luăm titlul, apoi vedem pe cine vindem și pe cine cumpărăm.

Sunt vreo șapte jucători cu oferte. Avem acorduri confidențiale legate de vânzarea jucătorilor la vară și nu aș vrea să îi bulversez pe jucători să le stea capul la ce avem de făcut până la vară”, a mai precizat patronul lui CFR Cluj, potrivit sursei citate.


Comentarii Facebook