Naționala României joacă un amical de ”lux” pe Cluj Arena! Ce echipă vine pentru prima dată la Cluj


Echipa națională de fotbal a României va mai juca un meci pe stadionul Cluj Arena, după cel cu Danemarca, din preliminariile Cupei Mondiale.

Astfel, FRF a stabilit, pentru 13 iunie 2017, un nou amical de lux. Pe Cluj Arena va veni Chile, naţională la care evoluează Vidal sau Alexis Sanchez, potrivit Digisport.ro.

Totuși, data programării acestei partide a stârnit însă deja controverse, meciul urmând a fi programat la doar trei zile de la deplasarea din Polonia, din preliminariile CM 2018.

"Mi se pare prost ales momentul, e greu să vii după un meci cu asemenea încărcătură", a comentat fostul selecționerVictor Piţurcă.

Pe lângă vedetele Vidal şi Alexis Sanchez, Chile dispune şi de alţi fotbalişti importanţi, care evoluează sau au jucat la echipe importante din Europa.

Iată care este echipa tip a naţionalei statului Chile:

Bravo (Man City) - Isla (Cagliari), Medel (Inter), Jara (Universidad de Chile), Beausejour (Universidad de Chile) - Vidal (Bayern), Diaz (Celta Vigo), Hernandez (Celta Vigo) Matias Fernandez (Milan), - Vargas (Tigres), Sanchez (Arsenal)

Comentarii Facebook