Nasser Menassel pe chat cu suporterii U Cluj: Sper ca la anul sa putem ajunge in cupele europene

Mijlocasul Universitatii Cluj, Nasser Menassel, spera ca echipa va ajunge in cupele europene anul viitor.

 

Mijlocasul Universitatii Cluj, Nasser Menassel, a raspuns intrebarilor fanilor pe chat, potrivit site-ului oficial al clubului, universitateacluj.ro. El si-a exprimat speranta ca U Cluj se va califica in sezonul viitor in cupele europene. "Sper ca la anul sa putem ajunge in cupele europene, cred ca acesta va fi obiectivul. Ne vom muta si pe noul stadion, va fi altceva", a spus jucatorul raspunzand unei intrebari.

 

Jucatorul Universitatii spune ca Clujul este cel mai frumos oras pe care l-a vazut de cand este in Romania si ca se simte foarte bine la U Cluj: "Daca sunt dorit, raman. Raman cu mare placere".

 

"Am o relatie buna cu toata lumea, de la antrenori la jucatori, staff tehnic, repet, cu toata lumea. Cat despre suporteri, am ramas impresionat pentru ca ei canta din minutul 1 pana in 90, chiar daca suntem condusi. Sunt de apreciat", i-a raspuns mijlocasul unui alt fan.

 

Jucatorul francez crede ca vest-europenii au idei preconcepute despre Romania. "Poate au idei preconcepute despre Romania. In Franta sunt multi cetateni de etnie roma pe strazi, prin oras. Am ajuns aici si am vazut ca realitatea este alta. Poate asta cred si jucatorii francezi. Nu trebuie sa vorbesti despre Romania daca nu cunosti tara", a mai spus Nasser Menassel.

 

Foto: universitateacluj.ro

Comentarii Facebook