Mutu s-a CERTAT dur cu Piţurcă la Naţională. VEZI motivul

 

Între Mutu și Pițurcă a izbucnit un scandal încă de la reunirea lotului pentru meciul cu Ungaria, relateazp postul de televiziune Digi Sport.

 

Mutu a primit initial acceptul lui Piturca de a-si vizita familia la Pitesti, insa selectionerul s-a razgandit ulterior si l-a chemat de urgenta la Mogosoaia pentru a se antrena.

 

Mutu trebuia sa ajunga la ora 12 la Mogosoaia, dar a intarziat o ora si jumatate si a gasit lacatul pus la intrare. In momentul in care a sesizat situatia in care se afla, atacantul l-a sunat pe Piturca, iar acesta l-a anuntat ca este exclus din lotul nationalei, sustine postul de televiziune.

 

Imediat, Mutu l-a sunat pe Mircea Sandu, care a reusit sa-l induplece pe Piturca. ”Am rezolvat problema, du-te inapoi, vezi ca-ti deschide”, i-a spus Mircea Sandu lui Mutu, conform sursei citate.

 

”Briliantul” a fost ignorat la primul antrenament de Piturca, insa a doua zi l-a bagat in sedinta. ”Nu intotdeauna cand primesc un telefon se rezolva. Pentru mine esti tot suspendat, chiar daca de data asta trec cu vederea”, i-ar fi transmis Piturca.

 

Tricolorii au chefuit până la 7.00 dimineața, după EȘECUL umilitor cu Olanda

Comentarii Facebook