Mutu către Piţurcă: ”Istoria naţionalei se rezumă la doar doi antrenori mari!”

 

Mutu l-a atacat pe Victor Piţurcă pe Facebook, scriind că ”istoria naţionalei se rezumă la doar doi antrenori mari!”.

 

România a pierdut calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia, iar Adrian Mutu spune că şi-ar fi dorit enorm să fie pe teren contra Grecilor.

 

Istoria echipei nationale e simpla si se rezuma doar la doi antrenori mari: Iordanescu si Ienei. Ei au calificat nationala la un Campionat Mondial. Ceilalti trebuie respectati. Pacat ca pentru antrenorul de azi orgoliul a fost mai presus de echipa nationala. Si nu numai in ceea ce ma priveste pe mine. Amintiti-va ca si cu Hagi a avut conflicte.

 

Mai cred ca selectionerul trebuia sa stinga conflictul cu Sapunaru si ca Radu Stefan si Radoi trebuiau convinsi sa isi ajute tara azi. Si impreuna reuseam lucrul asta. Echipa nationala nu e nici a mea, nici a lui Victor Piturca! E a romanilor. Sint sincer si va spun din toata inima ca mi-as fi dorit enorm, dar enorm, ca in seara asta sa lupt pentru tara mea.Iubesc tricoul cu tricolor. Sa nu ma intelegeti gresit. Sint trist, nu patetic. Sa va spun ca am urlat ca un nebun in fata televizorului?! Dar asta a fost. Un meci de fotbal. Ce va fi e mai important acum. Pentru ca, va asigur, nu ma despart inca de ceea ce iubesc cel mai mult: echipa nationala”, a postat Mutu pe contul său personal.

 

Mutu îl compară pe Pițurcă cu Mr. Bean. Trucaj apreciat de mii de oameni pe Facebook - FOTO

Comentarii Facebook