Miercuri 24 Aprilie

Muresan s-a impacat cu MM Stoica: "E greu sa pierzi si si il inteleg" - VIDEO


Iuliu Muresan, presedintele CFR Cluj, a declarat luni seara inainte de petrecerea din Obsession ca s-a impacat cu MM Stoica, dupa ce managerul general de la Unirea Urziceni si-a retras acuzatiile lansate la finalul Supercupei Romaniei de duminica.

"MM este un om de fotbal si probabil ca a dat o declaratie la cald si azi (n.red. luni) probabil ca s-a gandit mai bine si a revenit la sentimente mai bune si mi se pare normal pentru ca el chiar stie fotbal, dar, sigur, ca e bine sa nu dai declaratii la cald si e bine sa te abtii. M-a sunat aseara (n. red. duminica seara, ldupa Supercupa Romaniei) dupa ce a declarat si am vorbit cu el vreo jumatate de ora. Am avut o discutie in care ne-am lamurit cu niste lucruri, am vorbit civilizat pe un ton foarte civilizat deci nu a fost nicio problema", a declarat Iuliu Muresan.

Presedintele CFR Cluj a mai afirmat ca il intelege pe MM Stoica si nu va cere suspendarea lui. "Sigur ca e greu sa pierzi si si il inteleg. Eu n-am cerut suspendarea si cand am cerut la cineva de doua ori mi-am retras-o, pentru ca n-am fost reclamagiu in viata mea si nu-mi plac reclamagii", a mai declarat Muresan.

Comentarii Facebook