Muresan i-a scos pe "feroviari" din silenzio stampa: "Noi nu suntem sovietele care faceau epurari si crime" VIDEO


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a facut pace intre jucatorii de la CFR Cluj si presa. Cadu a anuntat miercuri, 13 octombrie, ca echipa intra in silenzio stampa.

"Am aflat ca baietii sunt suparati ca au aparut niste distorsiuni si s-au scris niste lucruri. Nici mie nu mi-a convinit cand s-a spus ca facem epurari, dar noi nu suntem sovietele care faceau epurari si crime. Cum sa plece 10 jucatori la iarna. Ce se va intampla, o sa joc eu si cu Jorge? Sunt informatii neadevarate si am fost sunat si de la clubul Rapid si mi-au confirmat. Oricum, daca vor un jucator trebuie sa ma sune si e normal sa fie asa.

Datorita acestui fapt, si ca sa avem liniste, baietii au luat decizia ca nu o sa mai vorbeasca cu presa, dar am discutat acum cu Jorge si cu baietii si am spus ca nu e bine acest lucru pentru ca nu e corect ca nu vorbim. Si daca apare ceva ce nu e adevarat, noi trebuie sa corectam. Chiar daca nu suntem crezuti, dar macar sa ne spunem parerea. Am nuantat problema si la telefon vor da mai putine declaratii, dar vom avea grija ca jucatorii sa vorbeasca cu presa", a spus Iuliu Muresan.

Capitanul CFR Cluj, Ricardo Cadu, a anuntat miercuri ca jucatorii rup orice contact cu presa pentru ca s-au scris neadevaruri.

 

Vezi detalii aici...

Jucatorii de la CFR Cluj au intrat in silenzio stampa! Vezi motivele invocate de Ricardo Cadu

Comentarii Facebook