Baschetbalistii clujeni au invins - "U" Mobitelco-Albacomp:109-82

"U" Mobitelco a castigat in aceasta seara si cea de-a treia partida din grupele Ligii Europei Centrale. Clujenii i-au invins pe maghiarii de la Albacomp cu o diferenta de scor de 27 de puncte.

Cel mai bun marcator pentru cei de la universitatea a fost Lawrence cu 26 de puncte, Silivasan cu 23 de puncte si Cuic cu 19 puncte.

La partida au asistat circa o mie de persoane, iar clujenii au fost sustinuti de fani de la un capat la altul

Antrenorul maghiarilor, Srecko Sekulovic, a declarat la finalul partidei care este satisfacut de jocul echipei sale si a recunoscut ca "am fost putin obositi. Pentu noi, meciul nu a avut nicio miza si am incercat sa rulez cat mai mult jucatorii tineri. Ne vom concentra de acum pe campionat. Am intalnit o echipa buna, puternica, serioasa si cred ca este mai buna decat formatia din Cehia".

La randul lui, Marcel Tenter, antrenorul celor de la "U"Mobitelco a declarat ca este o bucurie faptul ca ultimul meci de acasa a fost o victorie. "O partida antrenanta, atat pentru noi si pentru public. Ma bucur ca am incheiat ultimul meci de acasa cu o victorie categorica si ca baietii au aratat un baschet colectiv, care a dat rezultatele pe care le-am asteptat. Urmeaza doua meciuri dificile, la Prostejov si Craiova, unde e mult de muncit si sper sa ne intoarcem cu rezultate pozitive", a mai spus Tenter.

 Pana acum "U" Mobitelco a acumulat in grupele Ligii Europei Centrale 6 puncte si este neinvinsa. Clujenii sunt ca si calificati in final four - ul competitiei.

Comentarii Facebook