Moartea baschetbalistului Hardy impune reguli noi la U Mobitelco! Jucatorii nu au voie in public dupa ora 23.00


Presedintele U Mobitelco Cluj, Mircea Cristescu, a anuntat ca dupa tragedia de la Giurgiu, unde baschetbalistul Chauncey Hardy a fost omorat, regulile din cadrul echipei se vor inaspri.

"Vreau sa transmit pe aceasta cale condoleante familiei Hardy. Este o tragedie, nu sunt lucruri care se intampla intr-o societate normala. Chiar am avut o discutie cu jucatorii nostri, noi avem un Regulament de Ordine Interioara si ei stiu foarte bine care sunt limitele. (...) In Regulamentul nostru vor mai intra unul sau doua puncte, respectiv daca ei aveau pana acum regula ca la ora 11 sa nu mai fie in locuri publice, sa fie acasa, iar dupa meciuri echipa mergea impreuna in restaurante, nu in cluburi, cred ca acum vom generaliza aceasta regula si vom pune ca permanent sa fie valabila ora 11, inclusiv dupa meciuri", a precizat Mircea Cristescu.

 

Presedintele U Mobitelco a mai spus ca in cazul tragediei de la Giurgiu "nu vorbim numai de imaginea unui club sau a unui jucator, ci de imaginea unei tari".

 

Jucatorul american Chauncey Hardy a murit in urma unei lovituri primita intr-un club, unde se distra alaturi de colegii lui. Baschetbalistul a fost tinut apoi 4 ore in sectia de urgenta a spitalului din Giurgiu, fara ca medicii sa isi dea seama ca aceasta avea leziuni cerebrale si nu este beat asa cum au crezut initial.

Comentarii Facebook