Mituri despre pariurile sportive



Pariurile sportive sunt o distracție zilnică pentru milioane de oameni de zeci de ani, chiar de secole, în forma sa mai primitivă. Această perioadă de timp a oferit un teren fertil pentru nenumăratele mituri populare, care nu numai că au rădăcini, ci și înfloresc în mintea pariorilor care pariază la Winmasters, de exmplu Dacă vă plac pariurile sportive sau sunteți doar fani ai sportului rege, sigur ați auzit multe mituri de-a lungul timpului. Așadar, să aruncăm o privire asupra câtorva dintre ele.

Nimeni nu câștigă pe termen lung

Acesta este cel mai răspândit mit dintre toate. Veți găsi milioane de pariori care pot confirma acest lucru și doar câțiva care au reușit să facă exact contrariul. Fiecare cultură are o vorbă despre jocurile de noroc și despre pierderea banilor. Evident, acest mit nu a derivat dintr-o epifanie divină, deoarece marea majoritate a pariorilor pierd mult mai des decât câștiga. Dacă credeți că acest lucru nu este cazul vostru, atunci pur și simplu verificați dacă casele de pariuri câștigă sau pierd bani an de an.

Adevărul: Să clarificăm acest lucru de la început. Pariurile nu au nimic de-a face cu jocurile de noroc. Evident, norocul trebuie să fie de partea dvs., dar câștigul obținut din pariuri sportive este atribuit mult mai multor aspecte. Există o diferență enormă între pariuri și sloturi, ruleta sau chiar blackjack. Șansele nu derivată din matematică, ci ține de ceea ce fac oamenii. În plus, cu toții știm că greșeală este omenească. Depinde de noi să exploatăm aceste greșeli prin disciplină și spirit de observație și să profităm de pariuri.

Este mai ușor să câștigi cu un buget mare

Acest mit este cel mai răspândit la sfârșit de săptămână, când toate echipele favorite câștigă. Concluzia este prea binecunoscută: dacă ați paria 1000 lei că o echipă va câștiga acasă la cote de 1.20, ați câștigat 200 lei fără efort. În mod evident, este mai ușor să câștigați așa decât plasând un pariu pe un underdog la o cotă de 5.00 (sau un parlay la aceleași cote) în cazul în care o miză de 50 lei ar fi oferit același profit (200 lei). Este o matematica simplă.

Adevărul: Efectuarea unui profit cu un buget mare este la fel de dificil ca și pariurile cu unul mic. Dacă rulați sume mari de bani, riscul este de fapt mult mai mare, având în vedere că un pariu pierdut poate avea un impact serios asupra banilor necesari pentru a vă acoperi nevoile de zi cu zi. Ar trebui să fiți foarte atenți când pariați mult, deoarece acest lucru poate avea un impact serios asupra sănătății fizice și mintale.

Casele de pariuri sunt mai bine informate

Acesta este un mit cultivat de către ele însele. El devine real atunci când un pariu extrem de popular la cote mari eșuează. Aproape sunteți înclinați să credeți că acestea pot prevedea viitorul, sau pot să dețină informații privilegiate, inaccesibile jucătorilor obișnuiți. O altă credință comună este că au software de înaltă tehnologie care le permite să analizeze statistici și numere în fiecare minut și le oferă sfatul potrivit. Este aproape ca și cum pariurile ar fi pregătite pentru fiecare rezultat înainte de începerea meciului.

Adevărul: Casele de pariuri sunt reprezentate de oameni care pot face greșeli și estimări false. În unele ocazii, ele nu acordă atenție unor detalii critice, care pot ajuta la prezicerea mai exactă a rezultatului meciului. Dacă vreți să pariați pe meciurile dintr-o anumită ligă (mai ales una mai puțin populară), veți observa că acest lucru se întâmplă aproape în fiecare zi de meci. Deși poate suna ca un clișeu, pariurile sunt o ciocnire a minților: casa de pariuri Winmasters, de exemplu, împotriva pariorilor. Casa de pariuri, desigur, are experiență, cunoștințe, software și simțitul pieții, dar ea poate fi învinsă de un parior inteligent și dedicat.

Nu puteți câștiga la pariurile cu cote mari

Pariurile de tip back sunt adesea considerate "pariuri distractive". Puneți plasa o miză pe un underdog pentru a câștiga contra unei echipe din Liga Campionilor sau puteți paria că o echipă recent promovată va câștiga campionatul. Nu vă așteptați să învingeți casele de pariuri, pariind la cote aproape sau mai mari de 5.00. Cu excepția cazului în care aveți un buget fără limită și vă puteți permite să pierdeți 10-15 pariuri la rând. Parierea la cote mari este foarte riscantă.

Adevărul: Obținerea de profit la cote mari este la fel de dificilă ca și pariurile la cote mici. Totul se reduce la cote și la frecvența câștigătoare. Dacă, de exemplu, pariați la cote de 4.00 și aveți o probabilitate de câștig de 30%, faceți profit. Pe de altă parte, dacă câștigați jumătate din pariuri la cote de 1,80, pierdeți bani.

Intrați pe biletu-zilei.com și informați-vă cu privire la această lume plină de mituri, dar fascinantă. Succes!

 

Comentarii Facebook