Mitică Dragomir critică prestațiile pretendentele la titlu: ”Am văzut două meciuri slabe între Steaua și Astra”



Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a criticat prestațiile slabe ale echipelor Steaua și Astra, care duc o luptă dură pentru căștigarea titlului.

Am văzut două meciuri slabe între Astra și Steaua. Eu zic că și frigul a influențat partidele. Oboseala, e sfârșitul de sezon. Budescu nu a existat pe teren. După părerea mea, nu a atins mingea de zece ori. Fundașii Astrei nu au mai greșit așa de mult, față de meciul trecut. O să râdeți, dar nu s-a încheiat campionatul, să știți. Se joacă încă”, a declarat Dragomir la Digi Sport.

Mitică Dragomir crede însă că Astra nu arată încă a campioană și susșine că trebuie sp se întărească serios pentru a câștiga Liga I.

Astra nu are față de campioană, deocamdată. Dar au un patron foarte bun, un conducător, Dinu Vamă, la fel. Au și condiții foarte bune, teren încălzit. Are condiții de echipă de top. Astrei îi lipsesc mai mulți jucători. Budescu e talentat, dar în străinătate nu ar juca trei jocuri. Nu joci în străinătate dacă ești cu gândul la sarmale și nu faci ambele faze. Degeaba joci bine cu Chiajna”, a mai spus Mitică Dragomir.

Comentarii Facebook