Mitică Dragomir, cercetat în libertate pentru vânzarea drepturilor de televizare LPF: ”Sunt nevinovat 100%”



Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, va fi cercetat ăn stare de libertate într-un dosar privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri. Decizia definitivă a fost luată, marți, de către Curtea de Apel București.

Judecătorii CAB au respins astfel contestaţia procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB) faţă de hotărârea prin care Tribunalul București a decis ca fostul preşedinte al LPF să fie cercetat în libertate, informează Mediafax.

Dragomir a declarat marţi, la Curtea de Apel București, că el nu a minţit în legătură cu vânzarea drepturilor de televizare a respectivelor meciuri, precizând că este "nevinovat sută la sută" şi că nu are nicio temere.

"Nici ei nu au mințit, nici noi nu am mințit. RCS-ul a avut un intermediar, Liga a avut un singur intermediar. (...) Ei când au văzut că sunt vreo 20 și ceva de arestați, cu fel de fel de firme fantomă, le-am și spus că dacă eu sunt în vreuna dintre astea sau am stat cu vreunul de vorbă un minut în viața mea, dați-mi cea mai mare pedeapsă din lume. (...) Sunt nevinovat sută la sută. Procurorii pot să spună orice", a spus Dragomir.

Fostul șef al Ligii a adăugat că vânzarea drepturilor de televizare a meciurilor a fost făcută în urma unei licitații publice.

"Eu am făcut licitaţie publică. De ce nu s-au cumpărat la licitaţie publică toate şi s-au cumpărat numai trei pachete? Acolo este întrebarea. (...) Eu ar trebui să fiu felicitat că am adus, în loc de 37 milioane, cât mi-au dat toate cluburile în scris, 57 de milioane", a mai spus Dragomir.

Mitică Dragomir este acuzat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti de delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani, în complicitate cu Mihai Corbu și Radu Arhire.

Comentarii Facebook