Miriuţă, despre vânzarea U Cluj: Miercuri se decide tot. Anamaria Prodan nu e dorită

 

 

Vasile Miriuță, cel care ar urma să stea pe banca tehnică a U Cluj dacă echipa va fi vândută investitorilor nemți, a spus că ziua decizivă va fi cea de miercuri.

 

Eu doar am fost intermediarul. Nemţii sunt foarte serioşi, sunt doi investitori care deţin firme de marketing sportiv. Ştiau absolut tot despre "U", au venit la Cluj foarte documentaţi, m-au uimit şi pe mine. Nişte prieteni clujeni m-au rugat să aduc investitori, eu am mulţi prieteni la Munchen, la Berlin, şi i-am adus. Oamenii au fost uimiţi de deschiderea autorităţilor, de stadion, de istoria lui "U" şi de ce suporteri are echipa. Nu banii sunt problema, ci un plan pe termen lung. Nu vor să vină pe un an şi după aceea să fie probleme cu banii. Ei vor un plan pe 3-5 ani. Miercuri e ziua decisivă. Ei au cerut 7 zile de gândire şi eu aşa ştiu că miercuri dau răspunsul lui Mărginean şi Walter. Aş dori din tot sufletul să fie pozitiv, oamenii sunt foarte interesaţi”, a spus Miriuţă la Realitatea FM.

 

El a recunoscut că va sta pe banca tehnică, dacă investitorii germani cumpără acțiunile de la Florian Walter.

 

În nici un caz nu va fi Anamaria Prodan preşedinte. O cunosc bine, o stimez, cu Laurenţiu am jucat patru ani în echipă la Cottbus, dar vă spun că Anamaria nu va fi preşedinte la U. Repet, miercuri se decide tot", a mai spus Vasile Miriuţă.

 

 

Miriuță este antrenorul echipei secunde a lui Energie Cottbus și a jucat forbal în Ungaria și Germania.

Comentarii Facebook