Miriuță despre egalul cu Petrolul: ”A fost cel mai bun meci de când sunt la CFR”


Tehnicianul CFR Cluj, Vasile Miriuță, este foarte mulțumit de egalul obținut pe teren propriu în partida cu Petrolul Ploiești, de duminică seară.

Miriuță a precizat că nu are ce să le reproșeze jucătorilor și că acesta este cel mai bun meci de când a venit pe banca tehnică a clujenilor.

Îmi felicit echipa, pentru că a jucat foarte bine, a arătat determinare, atitudine, am avut ocazii, păcat că n-am marcat în prima repriză pentru că dacă era așa câștigam sigur. Important este că am revenit în joc, până la urmă 1-1 contra Petrolului nu este un rezultat rău.

N-am ce să le reproșez băieților, a fost cel mai bun meci al lor și al meu de când sunt la CFR. Sigur, ne-am fi dorit să legăm două victorii consecutive, dar atunci când nu marchezi n-ai cum să câștigi. Important este că se leagă jocul, că suntem în creștere de la meci la meci”, a spus Miriuță la Digi Sport.

Antrenorul a punctat că echipa va lupta până la capăt, pentru un loc cât mai sus în clasament.

Noi, maramureșenii, avem o vorbă, luptăm până la capăt, nu renunțăm așa cu una cu două. Vom vedea în mai pe ce loc ne vom clasa. Chanturia a jucat foarte bine, a venit mai târziu la echipă, mai are de lucrat la pregătirea fizică, dar sper ca în două săptămâni să-l aducem la zi.

Mă bucur că și Florin Costea a jucat bine. El a demonstrat în ultimele săptămâni că merită să joace. Bravo lui, felicitări, Florin! Cât despre golul Petrolului, n-am văzut faza, nu știu dacă a fost ofsaid, dar n-am făcut egal din cauza arbitrului”, a conchis Vasilie Miriuță.

Comentarii Facebook