Miriuță are bani de primit de la CFR Cluj, însă ar veni din nou la echipă: Revin oricând dacă e nevoie de mineVasile Miriuță a plecat de la CFR Cluj pentru a mege la maghiarii de la Gyor, însă acesta nu a renunțat la gândul de reveni în fotbalul românesc.

Fostul tehnician al clujenilor a recunoscut că deși are destul de mulți bani de primit de la CFR, ar fi dispus să revină oricând va fi nevoie de el.

Miriuță a precizat că are un aranjament cu cei din conducerea CFR să primească banii până la 31 martie.

"Sunt sigur că voi mai antrena în România. M-am simţit foarte bine la CFR şi la Piatra Neamţ. Am mai spus-o, îmi dores foarte mult să o antrenez pe Dinamo Bucureşti. Nu s-a întâmplat acum, dar pe viitor ar fi posibil, pentru că e una dintre echipele pe care o iubesc. La CFR voi reveni oricând cu cea mai mare plăcere dacă va fi nevoie de mine. La Dinamo m-am simţit foarte bine ca jucător, iar la CFR am făcut treaba un an de zile", a spus Vasile Miriuţă la sport.ro, citat de stiridesport.ro.

Acesta consideră că fotbalul românesc se afltă într-un regres din cauza problemelor financiare.

"Am putea vorbi de un regres în fotbalul românesc, mai ales că sunt aceste mari probleme financiare. Jucătorii mai buni de afară nu îşi doresc să vină să joace în România", a mai spus tehnicianul.

Comentarii Facebook