Mirel Rădoi e noul selecționer al Naționalei României


Mirel Rădoi este noul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, conform deciziei luată în unanimitate de către Comitetul Executiv al Federaţiei Române de fotbal.

"Comitetul Executiv m-a mandat să negociez cu Mirel Rădoi pentru funcţia de selecţioner. Decizia a fost în unanimitate. Nu este un mandat scurt, pentru un meci sau două, este unul pe cel puţin doi ani, cu câteva obiective intermediare. Rădoi a fost varianta numărul 1 pentru federaţie şi va conduce naţionala şi la JO-2020", a declarat Burleanu, într-o conferinţă de presă, conform news.ro

Mirel Rădoi are în palmares 67 de meciuri pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat două goluri, iar ca fotbalist a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua Bucureşti, între anii 2000-2009, Al-Hilal Riyadh, între 2009 şi 2011, Al-Ain, între anii 2011-2014.

Începând cu luna martie 2018, Rădoi a ocupat funcţia de manager sportiv al echipei naţionale U21 a României, iar în luna august a aceluiaşi an a preluat și banca tehnică.

Comentarii Facebook