Mircea Sandu: ”Nimeni nu mai antrenează pe patriotism”. Vezi ce salariu cere Dan Petrescu la națională


Președintele FRF, Mircea Sandu, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, oragizată miercuri la Casa Fotbalului, că Dan petrescu cere un salariu de 800.000 de euro pentru a antrena nașionala României.

''Pe cine să aduci ca selecţioner? Dan Petrescu a cerut un milion de euro, prima opţiune a fost Olăroiu, apoi Boloni, Iordănescu plus Hagi, Dan Petrescu şi apoi Piţurcă. Noi putem să oferim 400.000 de euro ca salariu şi Dan Petrescu a spus că are un milion la Kuban şi a cerut măcar 800.000 de euro. Nu aveam de unde să-i dau, în condiţiile în care sponsorul a scăzut contribuţia'', a declarat Sandu, informează realitatea.net.

''Acum nimeni nu mai antrenează pe patriotism, ci pe bani. Pe cine să iau dacă îl dau afară pe Piţurcă?'', a mai spus preşedintele FRF.

Mircea Sandu a precizat și că o calificare la barajul CM 2014 realizată de Pițurcă ar fi o reușită extraordinară.

Președintele FRF a subliniat că forul național are un deficit de 7 milioane de euro şi a vorbit și de baza de selecţie redusă a echipei naţionale.

''Noi dispunem doar de 30-40 de jucători care pot juca pentru echipa naţională, în timp ce Spania sau Olanda pot alinia câte 3-4 echipe naţionale'', a mai declarat Mircea Sandu.

Comentarii Facebook