Mijovic de la "U" Mobitelco: Nu prea mai avem sanse in EuroChallenge Cup


Baschetbalistii de la U Mobitelco Cluj par sa fie resemnati cu esecul in EuroChallenge Cup, inaintea partidei cu belgienii de la  Antwerp Giants.

"Cred ca Antwerp si Chalon vor merge mai departe din grupa pentru ca noi deja am pierdut doua meciuri impotriva lui Chalon.  Nu mai avem mari sanse, dar vom lupta pentru fiecare meci. Daca am fi inceput campania cu o victorie impotriva celor de la Chalon, ceea ce ar fi trebuit sa reusim, acum am fi in continuare in lupta, avand in vedere victoria importanta din Rusia", a declarat Vladimir Mijovic, potrivit site-ului oficial al echipei

Colegul sau, Tyler Morris, este ceva mai optimist, insa recunoaste ca eventuala calificare depinde si de rezultatele celorlalte echipe din grupa clujenilor.

"Mai avem ceva sanse sa mergem mai departe, dar depindem de rezultatele celorlalte echipe. Orice este posibil, nu suntem complet eliminati. Toata lumea, in afara echipei, crede ca nu mai avem nici o sansa, dar noi credem ca trebuie sa jucam in continuare, nu stii niciodata ce se poate intampla pana la sfarsit", a spus Tyler Morris.

Partida dintre U Mobitelco si Antwerp Giants se va disputa maine, 6 decembrie, de la ora 19.00 in Sala Sporturilor "Horia Demian". Pretul tichetelor de intrare sunt de 10 lei pentru sectorul de sus si 20 de lei pentru sectorul de jos.

Comentarii Facebook