Miercuri 24 Aprilie

Mijlocasul Universitatii Cluj, Alex Pacurar, sarbatorit in Antalya: "O sa facem treaba buna la U"

Mijlocasul Universitatii Cluj, Alex Pacurar, crede ca transferul de la Steaua la Universitatea Cluj este cel mai bun lucru care i s-a intamplat in ultima perioada.

 

Jucatorii Alex Pacurar si-a sarbatorit ziua de nastere in cantonamentul din Antalya. Colegii i-au pregatit un tort mijlocasului care a implinit 29 de ani.

 

"A fost pentru prima data in cariera cand am jucat la doua echipe in tur. Am debutat la Steaua, iar apoi am venit la Universitatea Cluj, cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in ultima perioada. Sper sa am un retur mai reusit, sa-mi ajut echipa sa-si indeplineasca obiectivul", a declarat mijlocasul, citat de site-ul oficial al clubului. El sustine ca obiectivul echipei este clasarea pe locurile 8-12.

 

"Dupa transferurile care s-au facut suntem mult mai puternici. Sunt jucatori tehnici la Universitatea Cluj, jucatori pe care i-ar dori orice echipa din Romania. Trebuie sa formam o echipa, un grup, pentru ca nu joaca numele in teren", a mai spus Alex Pacurar. Jucatorul Universitatii este convins ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. “O sa facem treaba buna la U. Uneori imi imaginez cum ridic un trofeu pe noul stadion. E un stadion arhiplin, lumea ne aclama, ropotele de aplauze nu se opresc. E frumos, cel mai frumos”, spune fotbalistul.

 

Foto: universitateacluj.ro

Comentarii Facebook